Bedrijven en particulieren

Het is onze ambitie om de complexe wereld van pensioen en belastingen te vertalen naar duidelijke
en begrijpelijke informatie, zodat u de beslissingen over uw toekomst en uw financiën
met vertrouwen kunt nemen. Wij staan u daarbij graag terzijde.

Advisering bedrijven

Houtekamer & Noordzij adviseert bedrijven op het gebied van fiscaliteit en pensioen, zoals de collectieve en individuele pensioenregelingen. Met een praktische insteek geven wij u inzicht en een duidelijk advies, waarbij we nieuwe mogelijkheden onderzoeken en anticiperen op nieuwe wetgeving.

Wij helpen u graag verder met complexe fiscale en juridische vraagstukken, zoals bedrijfsopvolging, emigratie, herstructurering, etc., maar wij verzorgen ook graag al uw belastingaangiften. We vergelijken bestaande pensioenregelingen en ontwerpen nieuwe regelingen met behulp van geavanceerde adviestools. Kosten per werknemer, risico’s en opbrengsten worden inzichtelijk gemaakt. Door middel van praktische presentaties in jip-en-janneketaal geven wij namens werkgevers inzicht in de pensioenregeling bij werknemers. Dit wordt door zowel werkgevers als werknemers zeer gewaardeerd!

Ondersteuning particulieren

Pensioen- en belastingvragen komen, hoe dan ook, een keer opdagen. Veelgestelde vragen zijn ‘Kan ik mijn huidige levensstijl behouden als ik met pensioen ga?’, ‘Hoe zeker is mijn pensioen?’ en ‘Hoe blijft mijn familie achter als ik kom te overlijden?’. Serieuze vragen die een duidelijk antwoord vergen.

Wij staan naast de particulier en weten de vragen waar men tegenaan loopt in begrijpelijke taal te beantwoorden. Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn, hoe gehoor gegeven kan worden aan bepaalde wensen en maken we een financiële planning voor de toekomst. Ook ontzorgen wij u graag met uw overige belastingzaken, zoals de aangifte inkomstenbelasting en de afwikkeling van een nalatenschap.

Bel voor een afspraak, we helpen u graag.

houtekamernzBedrijven en particulieren