Over ons

Maak kennis met Houtekamer & Noordzij. Wij vertellen u meer over onze werkwijze en stellen ons team graag aan u voor.

Ons verhaal

Met onze roots in de accountancy, fiscaliteit en pensioenwereld en diverse relevante diploma’s op zak profileren wij ons als de expert op het gebied van pensioenen en belastingen. Waar de informatie en producten in de financiële en fiscale wereld steeds complexer worden, weten wij deze materie te vertalen tot een begrijpelijk en betrouwbaar advies.

Wij treden op als de onafhankelijke adviseur die organisaties ondersteunt en versterkt. We snappen de mentaliteit van het MKB, steken graag zelf de handen uit de mouwen en maken waar wat we beloven. Het is een aanpak die ervoor zorgt dat we onze klanten begrijpen en aanvoelen. Samen komen we tot het beste resultaat!

Ons team

Maak kennis met het team van Houtekamer & Noordzij.

Wim Houtekamer Pensioenjurist (CPL), Fiscaal jurist (mr.), Accountant (AA)

Ik doe dit werk omdat het topsport is met een enorme afwisseling. Door deze afwisseling blijft het werk me boeien. Ik heb als persoon continu uitdaging nodig en dat vind ik in mijn huidige veelzijdige rol als ondernemer, pensioen- en fiscaal jurist, accountant, trainer en coach. Vooral het op een begrijpelijke manier overdragen en toepassen van kennis geeft mij veel voldoening. Het beste eruit halen voor de cliënt is daarbij mijn diepste drijfveer.

Telefoon: 06 53 408 375
E-mail: wim@houtekamer-noordzij.nl

Jan Noordzij Fiscaal jurist (mr.), Accountant (AA)

De dynamiek en complexiteit van onze werkzaamheden zorgen voor een grote diversiteit aan vraagstukken en mensen. Het aantrekkelijke van het fiscale advieswerk vind ik dat geen enkele situatie gelijk is en dat je elke keer opnieuw je creativiteit moet gebruiken om een voor de cliënt meest passende oplossing te creëren.

Telefoon: 06 53 408 433
E-mail: jan@houtekamer-noordzij.nl

Johan Noordzij Fiscaal jurist (mr.)

De fiscale wet- en regelgeving is continu in ontwikkeling. Wat vandaag geldt, kan morgen weer anders zijn. Samen met de klant in deze realiteit de juiste oplossing vinden geeft mij veel voldoening. Niet met een ingewikkeld rapport, maar met een nuchtere kijk op de zaken een begrijpelijk en praktisch advies geven. Dankzij onze brede kennis en ruime ervaring kunnen we de klanten in de volle breedte adviseren. Dit maakt het werk voor mij afwisselend en kunnen wij, ondanks de complexiteit van onze werkzaamheden, in bijna elke situatie met de klant meedenken.

Telefoon: 06 55 877 024
E-mail: johan@houtekamer-noordzij.nl


Overige informatie

Ons nummer van de AFM vergunning: 12043557
Ons aansluitnummer bij de Kifid (klachtinstituut): 300.015108

Onze dienstverleningsdocumenten vindt u hier:

Bel voor een afspraak, we helpen u graag.

houtekamernzOver ons