Notarissen, advocaten en M&A adviseurs

Doe waar u goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn. Pensioen en belastingen zijn specialistische
gebieden waar niet iedereen in thuis is. Wij zijn de adviseur die naast u staat. Die zijn vak verstaat,
onafhankelijk opereert en gemaakte afspraken nakomt. Mogen wij ook uw organisatie versterken?

Betrouwbaar en praktisch

Houtekamer & Noordzij voorziet uw kantoor graag van pensioen- en fiscaaljuridisch advies omtrent fusies en overnames, herstructureringen, echtscheidingen en ontslag. Uit ervaring blijkt dat wij een welkome aanvulling vormen op de praktijk van advocaten, notarissen en fusie- en overnamespecialisten omdat de benodigde kennis niet altijd voor handen is.

Het missen van specialistische kennis kan leiden tot incompleetheid of fouten, met vergaande gevolgen. Dit kunt u voorkomen door een adviseur mee te laten kijken die volledig op de hoogte is van de wet- en regelgeving en anderzijds praktisch genoeg is om met u mee te denken over een slimme werkbare oplossing.

Waarop adviseren wij?

In het kort adviseren wij op al uw werkzaamheden die fiscale gevolgen hebben of gevolgen voor het pensioen van uw klanten.

U kunt denken aan het opstellen en screenen van huwelijkse voorwaarden en echtscheidingsconvenanten. Maar ook het beoordelen van de pensioen- en inkomensschade bij ontslag of het adviseren over de ontslagvergoeding behoort tot onze expertise. Als laatste spelen we ook regelmatig een rol bij het inventariseren van de pensioenregelingen en vertalen van pensioenkansen en -risico’s bij een due diligence.

Hoe werken we samen?

Bij ons advies hechten wij grote waarde aan onafhankelijkheid. Wij werken niet voor pensioenfondsen en -verzekeraars, maar zijn een onafhankelijk adviesbureau dat kritisch opereert in de markt waarin we ons begeven. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbaar en degelijk advies.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de identiteit van uw kantoor en de relatie met uw cliënt gewaarborgd blijft. Wij kijken graag achter de schermen mee naar de problematiek van uw cliënten, of we treden gezamenlijk naar buiten.

Bel voor een afspraak, we helpen u graag.

houtekamernzNotarissen, advocaten en M&A-adviseurs